Home Cinema 2006

23. 10. 2006 - 8:55 | Téma | red

Home Cinema 2006 zdroj: tisková zpráva

Výstavau Home Cinema Praha 2006 v pražském hotelu Diplomat (stanice metro Dejvická) od 20. do 22. října 2006. Žádný příznivec s maximálními nároky na obraz i prostorový zvuk by si neměl nechat ujít výstavu Home Cinema Praha 2006 v pražském hotelu Diplomat (stanice metro Dejvická)

Žádný příznivec s maximálními nároky na obraz i prostorový zvuk by si neměl nechat ujít výstavu Home Cinema Praha 2006 v pražském hotelu Diplomat (stanice metro Dejvická). Od 20. do 22. října se zde může seznámit nejenom s řadou nových modelů plazmových, LCD a projekčních televizorů, stejně jako AV receiverů, DVD rekordérů a soustav reproduktorů pro domácí kina, ale má možnost v prostředí uzavřených sálů luxusního hotelu poznat aktuálně nejvyšší nároky na kvalitu reprodukce. Vzhledem k tomu, že mezi vystavovatel patří také největší distribuční společnosti na DVD video, nabízí se ojedinělá příležitost, jak vidět a slyšet aktuální filmové novinky i technicky nejkvalitnější disky s prostorovým zvukem. Součástí výstavy se stanou krátké přednášky a prezentace o nastupujících formátech spotřební elektroniky a nových službách v oblasti domácí zábavy. Kromě výstavy Home Cinema Praha 2006 u nás neexistuje příliš mnoho příležitostí, jak se na jednom místě setkat se zástupci řady společností a získat od nich informace o nejaktuálnějším vývoji a doporučení pro výběr špičkových modelů.

On-line rozhovor s Pavlem Borowiecem, hlavním organizátorem Home Cinema 2006 (16. 10. 2006)

Mezi zásadní témata Home Cinema Praha 2006 patří představení modelů s rozlišením true HD a kvalita obrazu ve formátu 1080i , rozdíly mezi zapojením přístrojů prostřednictví rozhraní HDMI a konvenčním způsobem prostřednictvím běžných konektorů. Stejně tak bude věnována pozornost problematice luxusních stojanů a stolků pro plazmové a LCD televizory. Samostatná konference, na které by neměl chybět žádný prodejce domácího kina, se v pátek 20. září zaměří na instalace spotřební elektroniky a možnosti využití přístrojů pro pořízení inteligentního domu. Řada novinek se bude týkat nových služeb v oblasti legálního stahování filmů z internetu nebo pevných telefonních linek, příjmu DVB-T a ukázek televizního vysílání s vysokým rozlišením.

Oproti loňskému roku se Home Cinema Praha 2006 rozšířila o jeden den. Pátek 20. října ( 9.00 až 19.00 ) má zaměření pro profesionály a obchodníky, v sobotu (9.00 až 19.00) a v neděli (9.00 až 14.00) se naopak otevře pro širokou veřejnost.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.