Do Spider-Man 3 se prý vrátí Alfred Molina i dřívější představitelé Spider-Mana

9. 12. 2020 - 10:22 | Novinky | Adam Homola

Do Spider-Man 3 se prý vrátí Alfred Molina i dřívější představitelé Spider-Mana zdroj: Columbia Pictures

Marvel a Sony dávají dohromady všechny hlavní hvězdy předchozích verzí Spider-Mana, včetně ikonických záporáků i hlavních hrdinů.

Podle nejnovějších drbů se totiž mezi herce přidal i Alfred Molina, který ve Spider-Man 2 z roku 2004 ztvárnil záporáka jménem Doc Ock (Dr. Otto Octavius). S informací přišel web The Hollywood Reporter a jde to dohromady i s předchozími spekulacemi že prý někdo Molinu viděl poblíž placu kde se zrovna točilo.

Internetem létají ale i další spekulace a ty jsou mnohem zajímavější. Vedle Moliny a už dříve v podstatě oznámeného Jamieho Foxxe a jeho Electra by se totiž měli údajně vrátit oba předchozí představitelé Spider-Mana.

Tedy Tobey Maguire i Andrew Garfield. Hlavním hrdinou bude samozřejmě pořád aktuální Spider-Man Tom Holland, ale pokud by dal skutečně Marvel dohromady všechny tři představitele pavoučího muže, bylo by to hodně zajímavé. Celé by to totiž mohlo fungovat na bázi paralelních světů, které jsme mohli vidět už ve výborném animáku Spider-Man: Paralelní světy.

O otevírání a propojování různých světů by se měl postarat Benedict Cumberbatch, jehož Doctor Strange se má ve filmu taky objevit. Celé se to tak rýsuje jako ten doposud největší a dost možná i nejzajímavější Spider-Man, tak snad se to tvůrcům podaří ukočírovat.

Vedle výše zmíněných herců se pak počítá i s účastí „starých“ známých jako je Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori a další.

A pokud to všechno klapne jak má, uvidíme Spider-Man 3 (zatím pracovní název) v prosinci příštího roku.

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.