Další hosté festivalu

29. 1. 2008 - 13:09 | Téma | red

Další hosté festivalu zdroj: tisková zpráva

FFF 2004 PŘÍJEZD NOVÝCH HOSTŮ FRANCOUZSKÉ DELEGACE NA 7. ROČNÍKU FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 7


PŘÍJEZD NOVÝCH HOSTŮ FRANCOUZSKÉ DELEGACE NA 7. ROČNÍKU FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

Philippe Godeau 7. ročník Festivalu francouzského filmu nabízí projekce za účasti francouzských umělců a zorganizuje v pondělí 29. 11. diskuzi u kulatého stolu s francouzskými a českými filmovými profesionály.

Návštěvníci Festivalu francouzského filmu v pátek 26. listopadu v 18 hodin zhlédli ve velkém sále předpremiéru filmu Super Prohnilí za přítomnosti mistra francouzské komedie Clauda Zidiho.

Festivalové publikum se může těšit na projekci filmu Lehká váha (Poids léger), která v neděli ve 20 hodin a v pondělí v 16h30 bude uvedena další francouzskou uměleckou delegací. Philippe Godeau, prezident produkční a distribuční společnosti Pan Européenne, přijede prezentovat tento snímek, který byl letos uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes společně s představitelem hlavní role Bernardem Campanem, který je divákům známý z filmu Zkus si vzpomenout (Se souvenir de belles choses), uvedeném v rámci Festivalu francouzského filmu v roce 2002.

Bernard Campan Dalším vzácným hostem festivalu bude člen výběrové komise Mezinárodního festivalu v Cannes, pan Guy Braucourt. V pondělí 29. 11. v 11 hodin vystoupí v debatě u kulatého stolu na téma „Mezinárodní filmové festivaly: platforma pro umělecká setkání nebo marketingový nástroj?“, která je přístupná odborné i široké veřejnosti. Této diskuze se zúčastní také čeští profesionálové, mj. Dr. Eva Zaoralová, umělecká ředitelka Mezinárodního festivalu Karlovy Vary, Jana Černík za České filmové centrum, Philippe Godeau za společnost Pan Européenne a další čeští odborníci.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.