Černá hodina

28. 12. 2011 - 8:02 | Téma | red

Černá hodina zdroj: tisková zpráva

Kdykoliv se mimozemšťané rozhodnout zaútočit na Zemi, začínají v Americe. Taky vám to bylo podezřelé? Asi nejslavnější ruský režisér a producent současnosti Timur Bekmambetov (filmy Wanted, Noční hlídka, Denní hlídka) se rozhodl zavedené pořádky zrušit. Ve filmu Černá hodina se pod jeho dozorem vlivem invaze z vesmíru otřásá Rudé náměstí a mumifikovaný Lenin. Netradiční prostředí a Bekmambetova pověst trikového mága slibují, že Černá hodina bude mimořádný zážitek.

Když partička mladých amerických turistů vyrazí do východní Evropy poznávat krásy a krásky ruské metropole, může to skončit jednou velkou nekonečnou party v luxusních moskevských klubech, nebo také zběsilým bojem o vlastní přežití. Nepotkali sice čečenské mafiány či nabroušené příslušníky tajné policie, ale s mimozemšťany taky není žádná legrace. Zvlášť když jsou neviditelní a udělají z člověka popel, než by řekl: „popel“.

Město nemůže dlouho vydržet a co teprve vyjukaní turisté, kteří neumějí rusky a v cizí metropoli se nevyznají. Otázkou navíc zůstává, co se s nimi, potažmo s celou civilizací stane, pokud se jim vůbec podaří přežít.

Černá hodina zdroj: tisková zpráva

Film Černá hodina vznikl pod režijním vedením Chrise Goraka, který se v roli art directora podílel na filmech Minority Report či Klub Rváčů. Ovšem jak je dobrým Bekmambetovým zvykem, nespokojil se s rolí „pouhého“ producenta a režisérovi do práce mluvil, což by se mělo projevit v trikové smršti, kterou navíc zatraktivňuje fakt, že se natáčelo na 3D kamery. Počítejte tedy s tím, že při Černé hodině si docela „pokoukáte“.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.