Bohdalová a Stašová ve třpytu drahokamů

24. 12. 2009 - 11:10 | Téma | red

Bohdalová a Stašová ve třpytu drahokamů zdroj: tisková zpráva

Užívat si předvánoční pohody a klidu není nic, co by v dnešních dnech zažívala známá herečka Jiřina Bohdalová. Po skončení dopoledního natáčení na Kavčích horách ji před budovou čekala luxusní limuzína Volvo od společnosti Centrum Praha – Štěrboholy, která měla Jiřinu Bohdalovou dopravit do showroomu společnosti Diamonds International Corporation.

Obrázek zdroj: tisková zpráva V Široké ulici totiž netrpělivě vyčkávala  svoji matku neméně úspěšná česká herečka Simona Stašová. Díky dopravnímu kolapsu v centru Prahy však nebyla doprava herečky nijak jednoduchá a nakonec nezbylo Jiřině Bohdalové než opustit útulnost vyhřáté limuzíny a část cesty dojít v třeskutém mrazu, který naši metropoli v posledních dnech sužuje.

Ani tato lapálie však nepřipravila herečku o její pověstný humor a mohlo se přistoupit k akci, na kterou všichni přítomní netrpělivě čekali. Nejprve Jiřina Bohdalová společně s dcerou Simonou Stašovou převzaly od fotografky Sáry Saudkové své zarámované fotografie z připravovaného kalendáře D.I.C. a následně z rukou majitelů společnosti MUDr. Luboše Říhy a Ing. Přemysla Synka dárek jako poděkování za příjemnou spolupráci při vzniku kalendáře. Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vzhledem k tomu, že o chystaném dárku neměla ani jedna z hlavních aktérek tušení byly jejich reakce velice spontální. „Jé, to je od vás milé, moc děkuji, ale buďme pragmatici. Mohly bychom každá dostat něco jiného? Víte až jednou umřu, tak by Simona zdědila druhý stejný prsten “ okomentovala herečka se šarmem sobě vlastním obsah dárkové kazety, kterou právě otevřela. Na tuto glosu vedení společnosti bryskně zareagovalo a Jiřina Bohdalová dostala od společnosti Diamonds International Corporation brož ve znaku společnosti posázenou diamanty.

Na fotografii, kterou si obě her Obrázek zdroj: tisková zpráva ečky odnesly, je Sára Saudková zachytila při hře karet a každá byla u této hry dam zdobena diamantovými šperky. Jiřina Bohdalová náramkem z bílého a červeného zlata v hodnotě tři sta padesát tisíc korun a Simona Stašová diamantovým prstenem a náhrdelníkem v celkové hodnotě dvě stě padesát tisíc korun.

Autorkou všech 13 fotografii je známá fotografka Sára Saudková. Výtěžek z kalendáře, který nechala na zakázku vytvořit společnost Diamonds International Corporation podpoří konkrétní přístroj pro oddělení dětské onkologie FN Motol.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.