Bad Boys 2 - soundtrack

25. 1. 2008 - 15:51 | Téma | red

Bad Boys 2 - soundtrack zdroj: tisková zpráva

Hudba k filmu Mizerové II. SOUNDTRACK - Bad Boys 2 O kvalitním hip hopovém nebo rapovém soundtracku (ač nejsem příznivcem žánru) se mi v poslední době (např

SOUNDTRACK - Bad Boys 2

Mizerové II - soundtrack O kvalitním hip hopovém nebo rapovém soundtracku (ač nejsem příznivcem žánru) se mi v poslední době (např. Rychle a zběsile 2) mohlo jen zdát a tak ani od soundtracku z Mizerů 2 jsem nic nečekal. Už při letmém listování bookletem jsem však začal tušit, že to tak zlé nebude, protože v kolonce hudební produkce stálo jméno hip-hopové ikony P. Diddy a ani jména ostatních interpretů nezněla vůbec špatně.

Po úvodní hlášce Martina Lawrence a Willa Smithe (kultovní Bad Boy, Bad Boy watcha gonna do?) začínáme s prvním kouskem od P. Diddyho – skladba Show Me Your Soul vytvořená ve spolupráci s rockerem Lenny Kravitzem je opravdu dobrý začátek. Hned po nich následuje Jay-Z se songem Excuse Me Miss, remix i u nás dost populární La-La-La, ovšem tentokrát v trochu drsnější verzi.

Následuje další spolčení P. Diddyho s Nelly a Murphy Lee (Shake Ya Tailfeather) a Fat Joe a Dre (Girl I´m A Bad Boy). První jmenovaný song se jako videoklip nějakou chvilku hraje i v naší (jediné) hudební televizi O – skupinka rapperů procházející se po pláži s několika polonahými slečnami je typickou prací nápaditého režiséra.

Girl I´m A Bad Boy je pak posledním výstupem P. Diddyho na soundtracku. Další prostor přenechal jiným interpretům – Sherita Lynch, MOP, Da Band, Mary J Blidge. Z těch zajímavějších bych jmenoval 50 Cent (čerstvý držitel ceny za nejlepší rapový videoklip, v současnosti stíhaný policií) a jeho spolupráci s Notoriouis BIG nebo Freeway.

Naopak do kolonky „vyhněte se“ bych s radostí připsal slaďoučkého Justina Timberlake a jeho r´n´b kousek Love Don´t Love Me, který na soundtrack rozhodně nepatří. Ach Justine, Justine, jak si se mezi takový spolek dostal?!

Na soundtracku též najdete několik hlášek z filmu (včetně avizované úvodní).

Verdikt: Jak jste pochopili z recenze, soundtrack pro mě byl dost velkým překvapením. Kromě „úletu“ Justina Timberlakea musím hodnotit velmi pozitivně.

Hodnocení: 80 %

Seznam skladeb:

  1. Intro
  2. Show Me Your Soul - P. Diddy, Lenny Kravitz, Pharell Williams. Loon
  3. La-La-La - Jay-Z
  4. Shake Ya Tailfeather - Nelly, P. Diddy, Murphy Lee
  5. Girl I'm A Bad Boy - Fat Joe, P. Diddy, Dre
  6. Keep Giving Your Love To Me – Beyonce
  7. Realest N*ggas - Notorious BIG, 50 Cent
  8. Flipside - Freeway
  9. Gangsta Sh*t - Snoop Dogg, Loon
  10. Pretty Girl Bulsh*t - Mario Wynans, Foxy Brown¨
  11. Model (interlude)
  12. Love Don't Love Me - Justin Timberlake
  13. Relax Your Mind - Loon
  14. Didn't Mean - Mary J. Blige
  15. God Sent You (interlude)
  16. Why - Da Band
  17. Shot You (interlude)
  18. Wanna Be Gs - MOP, Sherita Lynch

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.