Jennifer Hudsonová by prý kvůli filmové roli zase přibrala

21. 1. 2012 - 17:45 | Téma | red

Jennifer Hudsonová by prý kvůli filmové roli zase přibrala zdroj: tisková zpráva

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Hudsonová sice zhubla více než 36 kilogramů, ale říká, že nebude mít problém kvůli Hollywoodu zase nějaká kila nabrat. Musela by ale dostat filmovou roli, o kterou bude stát.

"Když natáčím film, musí to být něco, co prožívám vnitřně, musí to být pro mě něco jako vášeň," řekla Hudsonová, když podepisovala v Atlantě knihu o tom, jak se jí podařilo zhubnout. "Nechci si dělat jen tak naději. Když se tedy do něčeho pustím, musí to stát za to a nezáleží na tom, jaká to bude postava."

Hudsonová vydala minulý týden knihu, v níž se svěřuje s tím, jak během své kariéry bojovala s váhou, než výrazně zhubla.

Držitelka Grammy i Oscara v knize také hovoří o tom, jak v roce 2009 odmítla hlavní roli ve filmu Precious. Tu potom dostala Gabourey Sidibeová a byla za ni nominována na Oscara. Ve snímku hrála obézní šestnáctiletou dívku, která žije krutým životem. psychicky ji týrá a ponižuje její matka a navíc čeká již druhé dítě se svým otcem.

"V té době jsem to prostě nemohla vzít, ale teď bych kila znovu nabrala. Nemám s tím vůbec problém."

Hudsonová je mluvčí zájmové organizace Weight Watchers (Strážci váh) a chce zůstat fyzicky fit spolu se svým snoubencem Davidem Otungem. Chtějí prý být příkladem pro svého dvouletého syna.

Jennifer Hudson ve filmu Dreamgirls zdroj: tisková zpráva

"Až v dospělosti jsme si uvědomili, jak důležité je zdraví. Chceme si být jisti, že jsme dobrým příkladem pro našeho syna."

Hudsonová se proslavila v roce 2005 jako jedna z finalistek soutěže American Idol. O rok později ztvárnila roli Effie Whiteové ve filmové adaptaci muzikálu Dreamgirls, za niž dostala Oscara, Zlatý glóbus i britskou cenu BAFTA.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.