Wonder Woman 3 má prý stopku

8. 12. 2022 - 10:00 | Novinky | Adam Homola

Wonder Woman 3 má prý stopku zdroj: Foto: Warner Bros. Pictures

Novým šéfům DC Studios Jamesi Gunnovi a Peterovi Safranovi se prý třetí Wonder Woman nelíbí a tak dostala stopku.

Podle zdrojů The Hollywood Reporter se oba pánové sešli s režisérkou prvních dvou Wonder Woman, Patty Jenkins. Údajně spolu probírali scénář a postup, jakým chce Jenkins natočit třetí díl. Jenže Gunnovi a Safranovi se aktuální verze scénáře nelíbila a podle zdrojů THR je tak ve stávající fázi Wonder Woman 3 mrtvá.

Zatím prý ale žádné vyloženě definitivní a konečné rozhodnutí nepadlo, a tak je klidně možné, že Jenkins film přepíše, dodá vedení studia novou verzi scénáře a snímek nakonec zelenou dostane. Jisté to ale není a zrovna druhá (a podle mého soudu i první) Wonder Woman neoplývala kdovíjakými kvalitami. Koměrčně to bylo výrazně lepší než kriticky, byť zrovna dvojka už těžce narazila na dopady covidu.

Plány na budoucnost nejen Wonder Woman, ale i celého filmového DC jsou teď v procesu. Gunn a Safran mají podle THR brzy prezentovat svoji vizi vedení celého Warner Bros a je velkou otázkou, jak to bude vypadat.

Bude Black Adam velkou součástí budoucího DC, když se první film v kinech sotva zaplatil a dvojka by výrazně levnější asi zrovna nebyla? A jak to bude s Henrym Cavillem a jeho Supermanem? Ten se teď sice oficiálně vrátil, ale zdá se, že nic není jisté. Velký otazník visí taky nad Aquamanem, který má už sice svoji dvojku natočenou a skoro hotovou, ale co dál?

Kolem DC teď jednoduše panují samé otázky. Odpovědi se s největší pravděpodobností dozvíme někdy příští rok.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.