Včela na mušce: Rowan Atkinson se v nové komedii postaví zákeřné včelce

30. 5. 2022 - 10:35 | Trailery | Adam Homola

Včela na mušce: Rowan Atkinson se v nové komedii postaví zákeřné včelce zdroj: Foto: Netflix

Rowan Atkinson se vrací ke své populární ztřeštěné komedii, kdy se v novém seriálu střetne s včelou.

Včelka tu Atkinsona otravuje, on se ji snaží zabít a během toho zničí celý luxusní dům, který navíc není jeho. Seriál Včela na mušce se točí kolem Trevora (Atkinson), který získá práci jako údržbář obrovského luxusního sídla.

Jeho obyvatelé jedou na nějaký čas pryč a Trevor se tak musí o dům a zahradu starat, udržovat všechno v pořádku a vůbec zajistit, že po návratu majitelů bude sídlo v perfektním stavu. Jenže do toho hodí vidle včelka a začnou se dít věci.

Trevor ve snaze včelu zlikvidovat, nebo ze začátku alespoň vyhnat, začne shazovat drahé sochy, rozbíjet a podpalovat věci, dojde i na výbuchy a vůbec to vypadá, že to má dům spočítané.

V traileru sice moc jiných lidí nevidíme, ale vedle Atkinsona tu hrají ještě Jing Lusi, Claudie Blakley, Tom Basden, Julian Rhind-Tutt, Greg McHugh, India Fowler a další.

Zajímavé ale je, že Včela na mušce bude seriál, nikoliv film. Na ploše krátkého filmu by mohla premisa nešiky vs včely fungovat skvěle a mohl by se z toho vyklubat velice příjemný, svižný, třeba jen hodinku a půl dlouhý komediální film. Jenže on to bude seriál a první sezóna bude mít deset epizod.

Nezbývá než doufat, že tvůrci vědí, co dělají. Že to bude narvané komediální energií a nepůjde o jednu dlouhou nudu s několika vtipnými scénkami na konec.

Včela na mušce bude k vidění exkluzivně na Netflixu 24. června.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.