V novém traileru na Free Guy je Ryan Reynolds až příliš velký dobrák

6. 10. 2020 - 13:00 | Trailery | Adam Homola

V novém traileru na Free Guy je Ryan Reynolds až příliš velký dobrák zdroj: 20th Century Studios

Free Guy je jeden z těch projektů, u kterých se člověk škrábe na hlavně a moc nechápe, proč to vzniká zrovna teď, zrovna takhle a zrovna s Ryanem Reynoldsem.

Odpověď na to bude ale pravděpodobně jen prosté „proč ne?“.

Protože vlastně opravdu proč ne. Laťka videoherních filmů je pořád proklatě nízko, a i když Free Guy nebude typický film podle hry, ve smyslu adaptace konkrétního titulu, nevypadá to vůbec marně. Ruku na srdce: na Oscary se tu asi úplně necílí, ale příjemná oddechová jednohubka by z toho být mohla.

Free Guy se očividně inspiruje online akcemi typu Grand Theft Auto, kde jsou většinou všichni hráči šmejdi. Ve filmu to platí očividně taky, jen s tím rozdílem, že jeden dobrák se celému systému vzepře, přestane hrát svoji roli vedlejší postavy na pozadí a začne po virtuálním světe páchat neřízené dobro.

To se samozřejmě nelíbí řadě lidí, včetně některých vývojářů hry. A jejich (nejspíš?) šéfem není nikdo jiný než Taika Waititi, který chce hodného dobráka zabít. V sázce je ale mnohem víc než jen osud jedné virtuální postavy a Guy tak bude mít co dělat.

Free Guy by měl jít do kin už 11. prosince, ale s tím, jak se teď všechno posouvá a odsouvá, včetně velikánů typu Není čas zemřít a nově i Duna, je to vlastně dost nepravděpodobné. Ale uvidíme, třeba se nový Reynoldsův snímek do kin letos opravdu dostane.

zdroj: 20th Century Studios

K novému traileru jsme dostali i nový oficiální plakát:

free guy ryan reynolds zdroj: 20th Century Studios

Zdroje: 20th Century Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.