Tom Holland: Uncharted má jeden z nejlepších scénářů jaké jsem kdy četl

18. 2. 2020 - 9:43 | Dokina.cz | Adam Homola

Tom Holland: Uncharted má jeden z nejlepších scénářů jaké jsem kdy četl zdroj: tisková zpráva

Chystané a věčně odkládané filmové Uncahrted by mohlo podle Toma Hollanda zlomit ono nechvalně známé prokletí filmů podle her.

Důvod je přitom prostý: půjde o origin. Hlavní herecká hvězda filmu totiž tvrdí, že hráči, kteří mají Uncharted v malíku, se z filmu dozví spoustu nových informací. Film se totiž bude odehrávat na začátku dobrodružné kariéry hlavního hrdina Nathana Drakea, zatímco hry ho chytly až na jeho vrcholu.

Hráči tak budou koukat na něco, co vlastně neznají. Zatímco potenciální diváci, kteří o herním Uncharted ani nikdy neslyšeli, se budou prostě jen koukat na zábavný dobrodružný film a oproti hráčům nebudou v nevýhodě.

A vzhledem k univerzálnosti látky, tedy dobrodružství ve stylu Indiana Jonese by to teoreticky mohlo fungovat. Holland v rozhovoru pro IGN navíc dodává, že to je jeden z nejlepších scénářů, které kdy četl. Dejme stranou fakt, že Hollandovi je teprve 23 let, tudíž těch scénářů asi zase ještě tolik nečetl, ale budiž.

Film už ve svých přípravných fázích vystřídal řadu režisérů a aktuálně sice má stanovené datum premiéry (březen 2021), nicméně pořád jsme bez oficiálně jmenovaného režiséra. Naposled se spekulovalo o Rubenu Fleischerovi (Venom), jenže pouze na úrovni jedna paní povídala.

Vedle Hollanda se projektu upsal i Mark Wahlberg. Ten by si měl zahrát Sullyho, staršího parťáka a mentora hlavního hrdiny, které zase ztvární Holland.

zdroj: Sony

Zdroje: IGN (video)

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.