Stallone střídá v Plán útěku 2 parťáka, místo Arnolda přichází Dave Bautista

15. 5. 2018 - 10:27 | Trailery | Adam Homola

Stallone střídá v Plán útěku 2 parťáka, místo Arnolda přichází Dave Bautista zdroj: tisková zpráva

První Plán útěku přišel do kin v roce 2013 a zase taková pecka to nebyla. Stallone se v něm ale sešel se Schwarzeneggerem a tak jsme důchodcům fandili a jinak víceméně průměrný vezeňský akčňák vydrželi až do konce.

Letos si dá Sly reparát, tentokrát už bez Arnieho. Stallone teď sice natáčí Creed II, který by mohl být opravdu dobrý, ale nejdřív půjde do kin Plán útěku 2: Hades a to už letos v červnu. Arnieho „střídá“ Dave Bautista a celá parta asijských herců. Film se totiž na americkém trhu nejspíš nezaplatí, tam na něj sotva někdo přijde.

Jednička utržila z amerických kin jen 25 milionů dolarů, zatímco zbytek světa přisypal do kasičky víc jak stovku. Dvojka tak už na Ameriku z vysoka kašle a cílí hlavně na Asii, což se jí, ruku na srdce, asi vyplatí.

Plán útěku 2 jde navíc klasickou předvídatelnou cestou kdy je všechno větší a sofistikovanější, takže tu Stalloneho postava Rey Breslin nemá čest jen s obyčejnou věznicí. Tohle vězení mají pod palcem počítače, umělá inteligence a jednotlivé části budovy navíc pravidelně „mění tvar“.

zdroj: Archiv

Breslin v takovém bludišti musí najít svého kolegu, a to za pomocí svého starého známého. Vedle více či méně klasické útěkařiny tady dostaneme taky spoustu soubojů, protože ve vězení je očividně jakási aréna, kde si muklové dokazují, kdo je lepší.

Zase tak skvěle to nevypadá, co si budeme nalhávat. Venku je zatím ale jen jedna ukázka, tudíž neházejme flintu do žita a doufejme, že se třeba tentokrát tvůrcům poštěstí a my dostaneme něco víc než jen zapomenutelné šedivé béčko.

Zdroje: Lionsgate

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.