Spekulace: štafetu Indiana Jonese převezme po Fordovi Chris Pratt

12. 1. 2021 - 9:30 | Novinky | Adam Homola

Spekulace: štafetu Indiana Jonese převezme po Fordovi Chris Pratt zdroj: Universal Pictures

Internetem začínají kolovat spekulace a nepotvrzené zprávy o tom, že novým Indiana Jonesem by měl být Chris Pratt. Ano, už zase.

Je to totiž už minimálně podruhé, co jede takováhle vlna spekulací s tím, že prý někdo někde údajně slyšel, že by šéfové Disney chtěli do role Indiana Jonese Chrise Pratta. O Indiana Jones 5 přitom ale řeč není.

Aktuálně chystaná a několikrát odložená pětka se začne natáčet už brzy, v hlavní roli bude Harrison Ford a natáčet to bude James Mangold. Ford se tímhle dílem se svojí ikonickou postavou rozloučí, ale to neznamená, že by byl se značkou konec.

Indiana Jones je jednoduše příliš zajímavý a lukrativní materiál na to, aby ho Disney nechala ležet ladem. Spekulace o obsazení Pratta v minulosti popřeli jak Pratt, tak Ford, ale to samozřejmě ještě nic neznamená. Herci běžně popírají věci, o kterých ještě mluvit nemohou, ale smlouvu už třeba podepsanou mají a jen čekají na oficiální oznámení.

Chris Pratt tak možná v pátém Indym nebude, ale dříve či později se dočkáme nějakého prequelu, spin-offu či seriálu a tam už by se objevit mohl. Aktuální drby totiž mluví nejen o jeho obsazení, ale o velkých plánech Disney. Po pátém díle by se měl totiž slavný archeolog dočkat svého vlastního seriálu na Disney+ a to dokonce prý s Fordem, na tutéž platformu se pak údajně chystá i animovaný seriál a nakonec je prý v přípravě i několik spin-offů. A právě v nich by se mohl Pratt objevit.

Disney tak má s Indiana Jonesem velké plány, ostatně značku koupili nejen proto, aby mohli pořád dokola licencovat a pouštět staré filmy. Ať se nám to líbí nebo ne, Jones pravděpodobně nebude navždy jen Harrison Ford. Ale zvykli jsme si u Bonda, zvykneme si i u Indyho.

zdroj: Lucasfilm

Zdroje: Movieweb , ScreenRant

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.