Sony to s Tomem Hardym nevzdává a začíná chystat třetího Venoma

23. 2. 2023 - 11:18 | Novinky | Adam Homola

Sony to s Tomem Hardym nevzdává a začíná chystat třetího Venoma zdroj: Foto: Falcon

Tom Hardy na Instagramu prozradil, že třetí film o Venomovi je ve fázi preprodukce. Díky scéně po titulcích ve Spider-Man: Bez domova, která naznačila návrat postavy, má Sony s postavou Eddieho Brocka a jeho symbiota další plány.

Třetí díl by se potenciálně mohl začít natáčet letos. Sony navíc ještě rozšiřuje vesmír filmů více či méně propojených se Spider-Manem o projekty jako Kraven the Hunter a El Muerto. Kraven je světoznámý lovec posedlý lovem Spider-Mana, zatímco El Muerto je postava, která získává své schopnosti z luchadorské masky předávané v rodině.

Ve filmu Kraven the Hunter se má objevit Aaron Taylor Johnson, který ztvární nejlepšího lovce na světě. Zatím není jasné, zda se Spider-Man Toma Hollanda objeví v příběhu o Kravenově původu, stejně jako není jasná ani jistá jeho účast ve třetím Venomovi. Ostatně ani v předchozích obou Venomech se Tom Holland neobjevil, respektive tam bylo použito jen pár vteřin záběrů z jeho hlavních filmů.

Společnost Sony rovněž oznámila film El Muerto, v němž se v hlavní roli představí světoznámý zpěvák Bad Bunny. Postava získá své schopnosti díky luchadorské masce, která se dědí v rodině, ale děj chystaného filmu zatím nebyl zveřejněn.

zdroj: Falcon

První film Venom, který byl uveden v roce 2018, získal od kritiků smíšené hodnocení. Zatímco někteří chválili výkon Toma Hardyho a humor filmu, jiní kritizovali scénář a nedostatečný vývoj postav. Na serveru Rotten Tomatoes má film v současnosti 29% hodnocení.

Druhý díl, Venom: Venom: Let There Be Carnage, který vyšel v roce 2021, si u kritiků vedl o něco lépe, na Rotten Tomatoes má hodnocení 60 %. I jeho pozitivnější recenze však poukazovaly na chybný příběh a nedostatečnou hloubku filmu.

Celkově se oba filmy o Venomovi setkaly s vlažným přijetím kritiků, přičemž mnozí z nich vyzdvihovali jejich slabiny v psaní a vývoji postav. Třetí Venom tak může věci jen vylepšit, laťka není nastavena nijak zvlášť vysoko.

zdroj: Falcon

Zdroje: Tom Hardy Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.