Šílená noc vám představí Santu Clause jak ho ještě neznáte

6. 10. 2022 - 10:20 | Trailery | Adam Homola

Šílená noc vám představí Santu Clause jak ho ještě neznáte zdroj: Foto: Universal

David Harbour je sympaťák, co má ale trochu smůlu. V seriálu Stranger Things prorazil a zazářil, jenže pak následoval tvrdý náraz do zdi v podobě už relativně zapomenutého Hellboye.

Naštěstí pro Harboura je tu ale ještě Marvel, kde si v Black Widow zahrál Red Guardiana a v téhle vděčné roli se vrátí i v nadcházejícím filmu Thunderbolts. A kdo ví, třeba nakonec dostane svůj vlastní seriál na Disney+.

Harbour má tak navzdory Hellboyovi kariéru rozjetou solidně a blížící se Šílená noc (v originálu Violent Night) by mu mohla jen pomoct. Půjde totiž o velmi neseriózní akční film, kde si zahraje Santu Clause. Jenže takového, jak ho asi neznáte.

Zdejší Santa sice chodí komínem, roznáší dárky a vůbec chová se a vypadá jako víceméně typický Santa. Jenže když se na scéně objeví banda zlodějů, vezme Santa situaci pevně do svých rukou a začne svérázná akční podívaná. Z traileru to sice na žádnou masivní pecku nevypadá, ale mohla by se z toho vyklubat solidní vánoční blbina? Mohla…

Hrají: David Harbour, John Leguizamo, Beverly D'Angelo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Edi Patterson, Alexis Louder, André Eriksen, Erik Athavale, Sean Skene a další.

Film pod produkčním dohledem Davida Leitche (režisér Johna Wicka, Deadpoola 2, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, Bullet Train…) natočil Tommy Wirkola (Mrtvý sníh, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, 7 životů, Cesta za smířením…).

Sílenou noc uvidíme v kinech už 8. prosince.

zdroj: Universal Pictures

Zdroje: Universal Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.