Rennervations: Jak Disney+ a Jeremy Renner mění životy pomocí speciálně upravených vozidel

10. 3. 2023 - 8:12 | Trailery | Adam Homola

Rennervations: Jak Disney+ a Jeremy Renner mění životy pomocí speciálně upravených vozidel zdroj: Foto: Disney

Disney zveřejnila první upoutávku na nový seriál Rennervations, v němž hvězda marvelovek Jeremy Renner a jeho tým přeměňují staré autobusy na nová zařízení pro různé komunity.

Čtyřdílný seriál bez scénáře, který bude mít premiéru 12. dubna, ukazuje Rennerovu vášeň pro renovaci vozidel, které se věnuje už od dětství. „Vždycky jsem rád pracoval rukama a vytvářel něco z ničeho,“ říká v upoutávce.

Každá epizoda se odehrává na jiném místě a zahrnuje jinou přestavbu autobusu. V Chicagu Renner a jeho tým promění zájezdový autobus v hudební studio, které věnují místní škole. V Los Angeles přemění školní autobus na pojízdnou knihovnu, která slouží znevýhodněným dětem. V New Yorku přestaví dvoupatrový autobus na pop-up restauraci, která představuje různé kuchyně. A v Miami vytvoří párty autobus, který slouží jako umělecká galerie.

Renner říká, že chce využít svou platformu a zdroje k tomu, aby dal něco komunitám, které navštíví, a zlepšil tím jejich život. „Nejde jen o to, aby autobusy vypadaly cool,“ říká. „Jde o to, aby byly funkční a měly smysl pro lidi, kteří je používají.“

Pořad také umožňuje fanouškům nahlédnout do Rennerova osobního života a jeho posledních projektů. Herec, který je známý především díky roli Hawkeye v Marvel Cinematic Universe (MCU), se podělí o příběhy ze svého dětství, rodiny, koníčků i kariéry. Hovoří také o některých svých posledních projektech jako jsou seriál Hawkeye, Starosta Kingstownu a Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Rennervations bude k dispozici exkluzivně na Disney+ od 12. dubna.

Seriál je jednou z posledních věcí, kterou Jeremy Renner natočil před svou velkou nehodou. Herec se totiž v současné době zotavuje po nehodě se sněžným pluhem, při níž na Nový rok utrpěl vážná zranění.

Podle jeho zástupců utrpěl tupé poranění hrudníku, ortopedická zranění a velkou ztrátu krve. Renner se podrobil operaci a zůstává ve stabilizovaném stavu. V péči odborníků se pak snaží dostat zpátky do normálu. Podle jeho zástupců se očekává, že se plně zotaví.

zdroj: Disney

Zdroje: Disney

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.