Producent Top Gunu chystá další Lovce pokladů, vrátit by se měl i Nicolas Cage

31. 5. 2022 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Producent Top Gunu chystá další Lovce pokladů, vrátit by se měl i Nicolas Cage zdroj: Foto: Lionsgate

Hollywoodský mega producent Jerry Bruckheimer prozradil, že třetí Lovci pokladů se chystají a že by se do nich mohl vrátit i sám Nicolas Cage.

Na dotaz, zda se se značkou vůbec něco děje, odpověděl velice pozitivně: „Rozhodně. Nicolase miluju, je to brilantní herec a společně teď zrovna pracujeme na scénáři pro Lovce pokladů.“ Bruckheimer to prozradil na Redditu, jak reportuje web Comingsoon.

Pro sérii Lovci pokladů by to tak byl velký návrat po dlouhé době. Dvojku jsme tu totiž měli v roce 2007, zatímco jednička to všechno nastartovala v roce 2004.

Nicolas Cage už sice není nejmladší a za necelé dva roky mu bude šedesát, ale když může být v (taktéž téměř...) šedesáti letech frontmanem akční série Tom Cruise, proč by nemohl hrát Cage v dobrodružném filmu?

Cage sice pořád velice aktivně hraje, ale pokud sledujete jen mainstreamovou hollywoodskou produkci, nejspíš jste ho už velice dlouho nikde neviděli. Velkým filmům se totiž záměrně vyhýbá a vybírá si jen menší projekty a nezávislou produkci. Pokud by tak na třetí Lovce pokladů skutečně došlo, byl by to Cageův velký návrat do vysokorozpočtového Hollywoodu.

Zatím se ale jen připravuje scénář a kdo ví, třeba s ním herec ani producent nebudou spokojení a začne se to celé přepisovat. Každopádně pokud by měl snad film dostat hned zelenou, dřív jak příští rok se ho určitě nedočkáme, a i to je asi příliš brzy.

zdroj: Lionsgate

V letošním The Unbereable Weight of Massive Talent hrál Nicolas Cage de facto sám sebe.

Zdroje: ComingSoon

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.