Příští Bond by prý mohl být Tom Holland

30. 8. 2022 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Příští Bond by prý mohl být Tom Holland zdroj: Foto: Marvel

Kdo bude příští James Bond? Tuto otázku si budeme moct klást určitě ještě minimálně několik měsíců, neboť oficiálně se zatím nic neví.

Daniel Craig se s rolí britského agenta 007 rozloučil v povedeném Není čas zemřít, a tak víme, že příští James Bond bude mít zase po čase novou tvář. Spekulace o novém představiteli jedné z nejslavnějších rolí kolují v podstatě už roky, nicméně v posledních měsících a týdnech se přirozeně zesílily.

Aktuálně se totiž mluví o tom, že se chce studio vydat trochu jiným, konkrétně mladším směrem. Podle nejnovějších drbů by měl mít nový James Bond něco přes 30 let a s omlazením role by tak šel ruku v ruce i nový přístup.

A herec, který je teď údajně, alespoň podle zdrojů LADBible absolutní frontrunner? Prý Tom Holland. Dobře známý jako aktuální Spider-Man, ale zároveň se stihl objevit i v zajímavých rolí ve filmech The Devil All the Time, Cherry, nebo v nedávném dobrodružném Uncharted.

Hollandovi je 26 let, tudíž má pro Bonda, kterému by mělo být něco přes 30, perfektní věk. Navíc je dobře známý, je to schopný herec, rozhodně se nebojí kaskadérských kousků, je fanouškem Bonda, sám o roli projevil v několika rozhovorech zájem a vzhledem k jeho věku by se s ním mohlo počítat na celou řadu let. 

Jakkoliv se zatím Holland jeví jako perfektní kandidát, jde zatím pořád pouze o spekulaci a drby, oficiální zatím není vůbec nic. Nakonec stejně mohou producenti sáhnout po někom starším, nebo třeba i někom méně známém.

zdroj: Falcon

Zdroje: LADBible

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.