Potvrzeno: Záporáka si v Rychle a zběsile 10 zahraje Jason Momoa

3. 3. 2022 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Potvrzeno: Záporáka si v Rychle a zběsile 10 zahraje Jason Momoa zdroj: Foto: DC Comics

Vin Diesel se střetne s dalším pořádným soupeřem.

Rychle a zběsile 10 se začíná pomalu rýsovat. Svého hrdinu má film už předem jasně daného, tím nemůže být nikdo jiný než Vin Diesel. Teď si ale snímek našel i svého záporáka a tím bude Jason Momoa.

Novinku o své účasti prozradil světu přímo Momoa, který tak potvrdil dřívější neoficiální spekulace právě o jeho castingu. V rozhovoru pro Entertainment Tonight Momoa řekl, že „to bude zábava. Zahraju si záporáka a to jsem už nějakou dobu nedělal. Teď budu ten zlý kluk já. Velice okázalý, excentrický zlý kluk!“

Je pravdou, že Momoa hraje většinou hrdiny, ale jako záporáka ho známe třeba ze seriálu hra o trůny, kdy jeho postava Khal Drogo jedním z hlavních hrdinů rozhodně nebyl. V poslední době je většinovému divákovi známý především jako Aquaman a nedávno se objevil i v nové Duně, opět na straně těch hodných.

V Rychle a zběsile 10 by neměl být ale jen jeden záporák, a tak se očekává návrat Charlize Theron i Johna Ceny. Oficiální casting ještě definitivně potvrzený není, ale stejně tak se očekává návrat všech hlavních starých známých jako je Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris Bridges, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel a Sung Kang.

Natáčení ale ještě nezačalo, takže na finální potvrzení všech lidí před kamerou a vlastně i za ní si ještě chvíli počkáme. Pokud nedojde k odkladům či jakýmkoliv problémům, dočkáme se desátého Rychle a zběsile v příštím roce.

zdroj: Cinemart

Zdroje: Entertainment Tonight

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.