Nový trailer na Ant-Man a Wasp: Quantumania připomíná zásadní momenty Ant-Mana

5. 12. 2022 - 11:50 | Trailery | Adam Homola

Nový trailer na Ant-Man a Wasp: Quantumania připomíná zásadní momenty Ant-Mana zdroj: Foto: Marvel

V kinech teď sice pořád ještě jede Black Panther: Wakanda nechť žije, ale za rohem je už připravená další marvelovka.

Což se dá ostatně říct asi skoro vždycky, neboť Marvel vydává většinou tři filmy ročně, do toho ještě točí na Disney+ vlastní seriály rozšiřující své filmové univerzum zase trochu dál. A tak je něco od Marvelu vždy buď v kinech, nebo to už klepe na dveře.

Tentokrát na ty dveře klepe třetí Ant-Man s podtitulem Quantumania. První trailer jsme na film dostali už před nějakou dobou a teď tu máme nový, z většiny zaměřený spíše nostalgicky. Marvel vás v něm totiž vezme na výpravu do minulosti, kdy připomene ty největší a nejzásadnější okamžiky Scotta Langa. A to takovým způsobem, až to bude vypadat skoro osudově a tak, že Ant-Man je mnohem větší a důležitější součástí Avengers, než jak tomu ve skutečnosti je.

Každopádně fanoušci Ant-Mana se mohou radovat a zároveň se obávat – v novém filmu se Ant-Man totiž postaví obrovské přesile a je otázkou, jestli tenhle střet ustojí. Proti němu bude totiž samotný Kang, který v tomhle filmu rozhodně neumře. Počítá se s ním totiž i do obou příštích Avengers a zcela jistě se objeví i v dalších marvelovkách, kde udělá taky solidní neplechu.

Ve filmu hrají Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Jonathan Majors, Kathryn Newton, Michelle Pfeiffer, Michael Peña, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Wood Harris, Bill Murray, Patton Oswalt, Katy M. O'Brian, Randall Park a další.

Ant-Man a Wasp mají premiéru 16. února příštího roku.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.