Na co koukat v únoru: Nejmenší marvelovský hrdina a velká romantika

3. 2. 2023 - 9:32 | Téma | Matěj Svoboda

Na co koukat v únoru: Nejmenší marvelovský hrdina a velká romantika zdroj: Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Ant-Man vyráží do Kvantové říše, Reese Witherspoon se zamiluje do Ashtona Kutchera a zfetovaný medvěd žere lidi.

Někdo klepe na dveře, od 2. února, kino

Manželé Eric a Andrew a jejich adoptovaná dcera Wen mají nezvanou návštěvu. Do jejich chaty nakráčeli čtyři cizinci, kteří tvrdí, že se blíží apokalypsa a zabránit ji mohou jen oni. Jak? Stačí, aby se jeden z nich obětoval a zbylí dva ho zabili. A s postupujícím časem si hrdinové přestávají být jisti, jestli čtyři hosté náhodou nemluví pravdu… režíroval tvůrce Šestého smyslu M. Night Shyamalan

zdroj: Cinemart

Muž jménem Otto, od 2. února, kino

Vdovec Otto nenávidí všechno a všechny. Je to stárnoucí bručoun, který se snad už ani neumí usmívat a každý z jeho sousedů raději přejde ulici, než aby se s ním musel potkat. Jenže teď se do vedlejšího domu nastěhovala mladá rodina a maminka Marisol je rozhodnutá paličatého mrzouta srovnat do latě. A udělat z něj lepšího člověka. V adaptaci bestselleru Muž jménem Ove dostal hlavní roli Tom Hanks.

a man called otto tom hanks zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

Asterix a Obelix: Říše středu, od 2. února, kino

Galové Asterix a Obelix jsou esa, pokud jde o mlácení Římanů a během svých komiksových, animovaných i hraných dobrodružství už toho zažili hodně. Když ale zjistí, že je čeká cesta do Číny, trošku překvapení jsou. Jenže jejich pomoc potřebuje princezna, které uloupili trůn a bez Asterixe s Obelixem to nezvládne. Navíc se ukáže, že do Číny míří se svými legiemi i Caesar! Těšte se na Marion Cotillard, Vincenta Cassela nebo Pierra Richarda.

zdroj: Bioscop

Bez kalhot 3: Poslední tanec, od 9. února, kino

Mike Lane zestárnul. Sice má pořád figuru, na kterou se dámy moc rády koukají, ale už to není úplný mladík a teď se živí jako barman na Floridě. A občas si přivydělává jako striptér. Jeho nejnovější zákaznice je z jeho pohybů tak uchvácená a z jeho samotného nakonec vlastně také, že se rozhodne nabídnout mu, aby s ní spolupracoval na taneční show, o které by mluvil celý Londýn. A Mike tak vyráží do Anglie. V hlavních rolích uvidíte Channinga Tatuma a Salmu Hayek.

zdroj: Vertical Entertainment

U tebe nebo u mě, od 10. února, Netflix

Debbie a Peter spolu před lety strávili noc, ale hned věděli, že na randění to nebude. Ale stali se z nich kamarádi: Debbie teď žije v L.A. a snaží se zvládat kariéru a výchovu syna, Peter zůstal single a užívá si v New Yorku. A unavené kamarádce nabídne, aby si na týden vyměnili bydlení. Pro oba to je zpočátku šok, ale pak začnou o tom druhém zjišťovat věci, které si ani jako dobří přátelé neřekli. A přátelství – i takhle na dálku – začne přerůstat v něco víc. Hlavní role si v romantické komedii zahráli Reese Witherspoon a Ashton Kutcher.

u tebe nebo u mě zdroj: Foto: Netflix

Ant-Man a Wasp: Quantumania, od 16. února, kino

Nejmenší superhrdina se vrací. Ant-Man, který se umí zmenšit na velikost mravence, ale i zvětšit na obra, se i se svými přáteli a rodinou ocitne v kvantové říši, vesmíru, který není pouhým okem vidět, ale kde se dějí velké věci. Dostane tu šanci dohnat ztracený čas, kdy nebyl se svými nejbližšími, ale nebude to zadarmo. A Kang Dobyvatel, který je ochotný mu pomoci, je někdo, koho je dobré pouštět si k tělu. Ohrozí Ant-Man svou touhou po druhé šanci náš svět?

zdroj: Falcon

Děti Nagana, od 22. února, kino

V únoru 1998 postoupil český hokejový tým do finále na olympijských hrách v Naganu. A jedenáctiletý Dominik to pořádně prožíval. Tak moc, že se rozhodl začít hrát hokej s tenisákem na plácku kousek za barákem. Jenže tam už hraje tým starších kluků, kteří se nechtějí dělit. A tak má dojít k západu, ve kterém se rozhodne, kdo bude králem ulice. V rodinném sportovním filmu uvidíte Kláru Issovou nebo Hynka Čermáka.

zdroj: Bontonfilm

Velryba, od 23. února, kino

Charlie kdysi dávno opustil svou rodinu, když se zamiloval do muže. Jenže nový vztah nevydržel a samotu se Charlie rozhodl řešit přejídáním. Teď váží 300 kilo a začíná chápat, že dlouho už naživu nebude. A tak se rozhodne kontaktovat svou dceru, kterou roky neviděl, a zkusit napravit vzájemné vztahy. Je ale otázka, jestli o to má po tolika letech jeho holčička zájem. A jestli to on sám stihne. Hlavní roli si v dramatu od režiséra Requiem za sen zahrál Brendan Fraser.

velryba zdroj: Foto: A24

Medvěd na koksu, od 23. února, kino

Nejšílenější příběhy píše sám život. Medvěd na koksu vychází ze skutečné události a bude se točit okolo zásilky drog, kterou pašeráci vyhodili z letadla kdesi v divočině. A jejich zboží našel jeden roztomilý méďa a pořádně se jím naládoval. Po lese teď běhají gangsteři, výletníci a jeden zatraceně naštvaný agresivní medvěd nakopnutý kokainem. Poteče krev. A bude to legrace.

zdroj: Cinemart

Máme tu ducha, od 24. února, Netflix

Kevin se s rodiči přestěhoval do nového domu, ale od spolužáku zjistí, že to nebyl dobrý nápad. Prý tam totiž straší. A je to pravda! Kevinovi se jednoho dne povede natočit Ernesta, který je duch, ale rozhodně nepůsobí děsivě. Když se však video dostane na internet, stane se z něj celebrita. Což je něco, o co ani v nejmenším nestojí. Navíc je to vlastně sympaťák a Kevin se rozhodne pomoct. Ale jak ochránit ducha před světem? V hlavní roli uvidíte Davida Harboura ze Stranger Things. 

máme tu ducha zdroj: Foto: Netflix

Zdroje: Vlastní

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.