Marvel vyměkl a očekávanou Black Widow uvede rovnou i na Disney+

24. 3. 2021 - 10:05 | Novinky | Adam Homola

Marvel vyměkl a očekávanou Black Widow uvede rovnou i na Disney+ zdroj: Foto: Marvel

Marvel, respektive Disney, přesouvá jedny ze svých největších filmů letošního roku na streamovací službu Disney+.

Black Widow měla původně dorazit už před rokem, výhradně do kin a navzdory odkladům a obecnému trendu streamingu pořád odolávala. Nakonec to ale jinak nešlo a sólovka Scarlet Johansson dorazí ve stejný den jak do kin, tak na Disney+.

Film tak bude k mání na streamovací službě podobně jako tehdy Mulan, tedy za příplatek 30 dolarů, v rámci tzv. Premier Access. Black Widow se dočkáme 9. července, tudíž tu máme další, tentokrát už relativně malý odklad. Předchozí datum uvedení počítalo se 7. květnem.

Black Widow tak bude 9. července k mání jak na Disney+, tak zároveň v kinech. Alespoň tam, kde jsou kina otevřená. Disney k tomuto kroku přistoupila z prostého důvodu: kvůli celosvětové pandemii koronaviru je pořád drtivá většina kin na světě buď zavřená, nebo výrazně omezená a velké filmy typu Black Widow v nich nemohou utržit takové peníze, jaké by studio očekávalo.

zdroj: Falcon

Úplně stejně jako Black Widow na tom bude mimochodem i chystaná Cruella, kterou na Disney+ a v kinech uvidíme 28. května.

Tím to ale nekončí. Disney oznámil, že nádherně vypadající animák Luca od Pixaru do kin vůbec nepošle a podobně jakou Souls vyjde exkluzivně na Disney+, kde bude dostupný v rámci základního předplatního všem uživatelům. Luca tam uvidíme 18. června.

Mezi další škatulata premiér filmů od Disneyho patří nové datum pro komedii Free Guy, kterou uvidíme 13. srpna, zatímco na The King’s Man si počkáme až do 22. prosince. Ještě hůř je na tom detektivka Smrt na Nilu – ta se dostaví až na začátku příštího roku.

Odklad Black Widow měl vliv i na další připravovanou marvelovku a to Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, který namísto v červenci dorazí až v září letošního roku.

zdroj: DISNEY & Pixar

Zdroje: Disney

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.