Jurský svět: Nadvláda bude vyvrcholeném dvou sérií, vrací se legendy z Jurského Parku

20. 4. 2022 - 10:10 | Trailery | Adam Homola

Jurský svět: Nadvláda bude vyvrcholeném dvou sérií, vrací se legendy z Jurského Parku zdroj: Foto: Universal

Dinosauři se (opět) vracejí a dost možná to bude tentokrát na pěkně dlouhou dobu naposledy.

Jurský svět: Nadvláda není totiž jen druhým pokračováním Jurského světa z roku 2015 a tím pádem završení aktuální trilogie. Zároveň jde o završení původní trilogie Jurských parků z let 1993, 1996 a 2001. Nadvláda tak uzavře všechno, co uzavřít jde a za celou jurskou érou udělá definitivní tečku.

Proto tentokrát nestačí jen hlavní tahouni Jurských světů, tedy Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Ti tentokrát dostávají k ruce i zasloužilé tahouny původních filmů, tedy především Sama Neilla, Lauru Dern a Jeffa Goldbluma.

Noví hrdinové tak budou muset spojit síly s těmi starými a společně nejen přežít, ale hlavně vyřešit dinosauří problém jednou pro vždy. Otázkou je, jestli se s letošním Jurským světem opravdu všechno uzavře. Pokud film totiž utrží ohromné peníze, bude mít studio spoustu důvodů v sérii nějakým způsobem pokračovat. Jestli to bude ale třeba formou seriálu, nebo dalšího filmu s novými hrdiny, nebo jakkoliv jinak, se teprve uvidí.

V Jurský svět: Nadvláda hrají Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, BD Wong, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Justice Smith, Omar Sy, Campbell Scott, Kristoffer Polaha, Isabella Sermon, Scott Haze, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Glynis Davies, Enzo Squillino Jr. a další.

V českých kinech bude film k vidění od 9. června.

zdroj: Universal Studios

Zdroje: Universal Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.