George Miller by chtěl začít natáčet Furiosu už příští rok

27. 3. 2020 - 14:30 | Novinky | Adam Homola

George Miller by chtěl začít natáčet Furiosu už příští rok zdroj: Warner Bros Pictures

75letý režisér George Miller by rád natočil pátého Šíleného Maxe, kterým by vlastně neměl být ani tak pátý Šílený Max, jako spíše spin-off jménem Furiosa.

Ten se bude zaměřovat na titulní postavu, kterou v parádním Šílený Max: Zběsilá cesta ztvárnila Charlize Theron. Miller měl prý v poslední době jednání s několika herečkami a jednou z nich byla podle zdrojů Variety i Anya Taylor-Joy.

V tuto chvíli ještě není jasné, zda by měla Anya Taylor-Joy hrát mladou Furiosu, „normální“ Furiosu, nebo jestli s ní Miller řešil jinou roli. Natáčení by mělo začít už příští rok, pokud do toho nevstoupí nějaká případná druhá/třetí vlna koronaviru.

Šílený Max: Zběsilá cesta bylo v roce 2015 velké překvapení. Film provázely problémy s produkcí, hlavní hvězdy se rozhádaly a vůbec šlo o komplikovaný projekt. Nakonec se z ošklivého káčátka ale vyklubal skvělý, originální, zajímavý a audiovizuálně nesmírně působivý akční film. Takový, který každý rok rozhodně nevzniká. Zběsilou cestu nakonec ocenila i Akadmie: čtvrtý díl série, kterou rozjel Mel Gibson, totiž získala šest Oscarů.

Na pokračování Šíleného Maxe, nebo alespoň spin-off Furiosa čekáme bohužel příliš dlouho. Po úspěchu Zběsilé cesty z roku 2015 se Miller podělil o své plány na další díly, ale všechno to zastavila soudní pře se studiem Warner Bros. Obě strany se totiž přetahovaly o zisky Zběsilé cesty, u které v takový úspěch nedoufal nikdo. I přes všechny komplikace to ale Miller nevzdává a na stará kolena si natočí ještě druhý originální akčňák. Pokud tedy všechno dobře dopadne…

zdroj: Foto: Warner Bros

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.