Finální trailer na nového Maria je splněným snem každého hráče

14. 3. 2023 - 11:00 | Trailery | Adam Homola

Finální trailer na nového Maria je splněným snem každého hráče mario | zdroj: Foto: Nintendo

Objevil se poslední trailer k chystanému Super Mario Bros. ve filmu a příslib akce, odkazů na hry a adrenalinových závodů je tu ještě větší než kdy dřív. Navíc to celé vypadá opravdu famózně.

Animovaný film, který produkují společnosti Illumination a Nintendo, vychází z kultovní videoherní série, jíž se po celém světě prodal nespočet kusů. A bez větších obav lze říct, že pokud je nějaká skutečně ikonická a celosvětově známá herní postava, je to právě Mario.

Ve filmu se objeví hvězdné hlasové obsazení: Chris Pratt jako Mario, Charlie Day jako Luigi, Anya Taylor-Joy jako princezna Peach, Jack Black jako Bowser, Keegan-Michael Key jako Toad, Seth Rogen jako Donkey Kong, Fred Armisen jako Cranky Kong, Kevin Michael Richardson jako Kamek a Sebastian Maniscalco jako Spike.

Film Super Mario Bros. režírují Aaron Horvath a Michael Jelenic (Teen Titans Go! To The Movies), koproducentem je Šigeru Mijamoto (tvůrce Maria). Film bude uveden do kin 6. dubna 2023, tedy 40 let od Mariova debutu ve hře Donkey Kong.

Očekává se, že film Super Mario Bros. bude jedním z největších hitů roku 2023. Podle Box Office Pro by mohl během úvodního víkendu vydělat na domácím trhu až 200 milionů dolarů. Zda překoná předchozího rekordmana Despicable Me 3 (264 milionů dolarů) od Illumination, se teprve uvidí.

Bez ohledu na své kasovní výsledky film Super Mario Bros. jistě potěší fanoušky všech věkových kategorií, kteří vyrůstali při hraní nebo sledování her s Mariem. Zároveň představí nové generaci diváků barevný a rozmarný svět nejoblíbenějšího hrdiny společnosti Nintendo.

zdroj: Illumination Entertainment

Zdroje: Illumination Entertainment

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.