Druhou sezónu Mandaloriana rozšíří i Timothy Olyphant

18. 5. 2020 - 11:30 | Novinky | Adam Homola

Druhou sezónu Mandaloriana rozšíří i Timothy Olyphant zdroj: Sony Pictures

Na druhé sezóně seriálu The Mandalorian se v Disney navzdory koronaviru pilně pracuje a dočkáme se už za pár měsíců. A teď víme, že si v něm svoji Star Wars premiéru odbude i Timothy Olyphant.

Ten by si měl zahrát minimálně v jedné epizodě zatím neznámou roli, a tak můžeme zatím jen spekulovat, zda půjde pouze o cameo, nebo o něco většího. Olyphant je hodně stylovou volbou – je známý především ze seriálů Deadwood a Justified, kde se zbraní rozhodně neštítí, a tak doufáme, že v Mandalorianovi bude mít alespoň jeden blaster a nebude se ho bát použít.

Druhá sezóna Mandaloriana je už mimochodem natočená, tudíž Olyphant už před kamerou byl a má hotovo. Nyní se už jen dodělávají triky, zvuky, celé se to stříhá a vůbec finišuje. Premiéru si druhý Mandalorian odbude už letos na podzim a vedení Disney nedávno potvrdilo, že koronavirus ne dokončení seriálu nemá žádný vliv. Odsun data premiéry na pozdější datum tak není na pořadu dne.

Vedle Olyphanta uvidíme v druhé sezóně Mandaloriana i další Star Wars nováčky: bude tam například Rosaria Dawnson, Katee Sackhoff, Michael Biehn a další. A po dlouhé době by se měl údajně vrátit i Temuera Morrison jako Boba Fett.

Timothy Olyphanta můžete znát ještě ze seriálu Fargo, ale rozhodně nejde jen o seriálového herce. Pamatovat si ho můžete například z rolí ve filmech Podivní či Dokonalý únik. A loni si zahrál po boku Leonarda DiCapria ve výborné tarantinovce Tenkrát v Hollywoodu.

zdroj: Lucasfilm

Zdroje: www.empireonline.com

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.