Ant-Man v novém traileru avizuje svoji velkou prohru

10. 1. 2023 - 10:38 | Trailery | Adam Homola

Ant-Man v novém traileru avizuje svoji velkou prohru zdroj: Foto: Marvel

Další marvelovka je na cestě a dorazí už za pár týdnů. Tentokrát jí bude třetí Ant-Man, který konečně pořádně představí nového velkého záporáka.

Éra Thanose je už definitivně za námi, otěže přebírá Kang. Toho hraje Jonathan Majors a jakkoliv se už objevil v Lokim, teprve v Ant-Man a Wasp: Quantumania se poprvé pořádně představí a pořádně zatopí titulnímu hrdinovi.

Nový trailer dokonce naznačuje, že bychom se mohli v Ant-Manem definitivně rozloučit, což vyloučit vlastně vůbec nejde. Paul Rudd nebude svého superhrdinu hrát dalších deset let a dříve či později se bude muset s Marvelem rozloučit. Proč to tedy neudělat stylově a nebýt první velkou obětí mocného Kanga, který pak zatopí i budoucí verzi Avengers? Uvidíme už příští měsíc.

Ve filmu hrají Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Jonathan Majors, Kathryn Newton, Michelle Pfeiffer, Michael Peña, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Wood Harris, Bill Murray, Patton Oswalt, Katy M. O'Brian, Randall Park a další.

Ant-Man a Wasp: Quantumania uvidíme už za chvíli, do českých kin se film podívá 16. února a nějakou dobu poté ho uvidíme na Disney+.

zdroj: Marvel Studios

Zdroje: Marvel Studios

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.