Top 5 nejlepších rolí Bradleyho Coopera, který exceluje v Americkém sniperovi

20. 1. 2015 - 23:15 | Téma | Vojtěch Karlík

Top 5 nejlepších rolí Bradleyho Coopera, který exceluje v Americkém sniperovi zdroj: tisková zpráva

Clin Eastwood natočil svůj komerčně nejúspěšnější film v 84 letech. Snímek odehrávající se Iráku láme v USA rekordy v návštěvnosti a navíc je nominován v několika kategoriích na Oscara. Zlatou sošku si může odnést nejen Clin Eastwood za nejlepší film, ale také Bradley Cooper za hlavní mužskou roli. Podívejte se na pět nejlepších rolí tohoto převážně komediálního herce.

Bradley Cooper je vnímán mnoha fanoušky jako ten, co mu z očí kouká každá špatnost a jeho předností jsou dokonale zvládnuté postavy všelijakých Bazilišků. Jako herec převážně komediálních rolí se však zapsal hned několika nesmazatelnými postavami do historie hollywoodských hitů. Nabízíme vám přehled jeho nejzajímavějších filmů, které si nesmíte nechat ujít. Pochopíte tak, že v rejstříku tohoto talentovaného herce nejsou jen fekální komedie.

5. Nesvatbovi a Sack Lodge

zdroj: Archiv

I tady se Bradley Cooper objevil a nutno říci, že toho ve filmu mnoho neodehrál. Snímek o dvojici vyžírků, co vymetají svatby bohatých rodin, byl napsán pro Owena Wilsona a Vince Vaughna. Sack Lodge byl ten, kdo šel dvojici po krku. Cooperovi však pořádně snobský týpek sedl a ve filmu tato drobná role rozhodně nezapadla.

4. Strážci galaxie a Rocket

zdroj: bontonfilm.cz

Ve filmu nebyl vidět! Je však slyšet a jeho hlas je u Rocketa naprosto famózní. Klidně ho mohli namaskovat, nalepit mu na obličej čumák z mývala a mohl tu postavu celou zahrát. Bradley Cooper zahrál výborného Rocketa.

3. Terapie láskou a Pat

zdroj: The Weinstein Company

Bradley Cooper coby učitel dějepisu, který se po několika měsících v blázinci vrací k rodičům a potkává novou lásku. Film je o naději, je humorný i vážný a Cooperův Pat je uvěřitelnou a velmi lidskou postavou.

2. Americký sniper a Chris Kyle

zdroj: Foto: Warner Bros

Nejlepší role, kterou Bradley Cooper zatím dostal. Velmi brzy také přineseme recenzi tohoto filmu, který to může dotáhnout až na Oscara.

1. Pařba ve Vegas a Phil

zdroj: Archiv

Pardon, ale podstava Phila je prostě skvělá a pro nás Bradley Cooper je spojen hlavně s týpkem, co prokalil vlastní paměť v Las Vegas. Jednoznačně nejlepší, co zatím zahrál...

Zdroje: Vlastní , YouTube

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.