Přizdis*áči, teenagerská komedie ve stylu Prci, prci, prcičky příjde v prosinci do kin

20. 11. 2011 - 8:30 | Téma | red

Přizdis*áči, teenagerská komedie ve stylu Prci, prci, prcičky příjde v prosinci do kin zdroj: tisková zpráva

Ve čtvrtek 22. prosince se na programu českých kin objeví nová britská teenagerská komedie Přizdis*áči, kterou někteří zahraniční recenzenti označili přízviskem British Pie.

Co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti? Komedie pro náctileté plná gagů a vtípků navazuje na úspěšný seriál The Inbetweeners, který se stal ve Velké Británii opravdovým fenoménem.

Film Přizdis*ráči režíroval stejně tak jako seriál britský režisér Ben Palmer.  Ve filmu se představí Simon Bird jako Will, Joe Thomas jako Simon, James Buckley v roli Jaye a Blake Harrison jako Neil.

Přizdis*áči

O filmu

Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby.

„Chtěli jsme, aby film byl o tom, jaké to je vydat se na svou první samostatnou cestu do zahraničí, co si od ní slibujete a jak to pak doopravdy dopadne,“ prohlašuje scénárista Damon Beesley. „Obvykle se lidé domnívají, že potkají spousty úžasných dívek, neustále s nimi budou spát a pít alkohol, a sní o tom, jak si budou ohromně užívat. A když se tam pak skutečně ocitnete, je to děsivé. Pochopitelně tu hlavní dějovou linii tvoří jejich vzájemné vztahy a jejich vztah k dívkám, ale v jistém smyslu tu jde o to, že kamkoliv se ve světě vypravíte, berete s sebou především sami sebe, a v případě těchhle čtyř to platí dvojnásob,“ vysvětluje Beesley.

Film Přizdis*áči v originálním názvu The Inbetweeners se stal třetím největším hitem filmové sezóny v Británii hned po filmech Harry Potter a relikvie smrti část 2 a Králova řeč.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.