Let’s Dance All In - recenze nového filmu, v němž jde hlavně o tanec a muziku

28. 8. 2014 - 22:00 | Recenze | Vojtěch Karlík

Let’s Dance All In - recenze nového filmu, v němž jde hlavně o tanec a muziku zdroj: tisková zpráva

Série Let´s Dance nabízí divákům všechno, co si mohou přát od filmu, který má přinášet odpočinek. Hudba, tanec, romantika a jalové dialogy jsou hlavními devizami pro převážně dámské publikum. Ženy mohou na okamžik vypnout a relaxovat. 

Hned z kraje je nutné říci, že Let´s Dance vždycky cílilo na ženy a dívky a není na tom nic divného. Novinka v tomto ohledu nijak nepokulhává. Navíc tím nechceme říci nic impertinentního. Každý má občas chuť vypnout a dívat se na něco zábavného, třeba na tanec. 

let´s dance01 zdroj: tisková zpráva

Zajímavé je, že američtí filmaři vidí tanec jako nekonečný souboj, ne nepodobný Karate Kidovi, nebo mnohem krvavějšímu Battle Royale. Taneční skupiny se střetávají v nekonečných kláních všelijakých televizních, okresních i celostátních soutěží. Panuje mezi nimi rivalita, nenávist, ale všichni vědí, že milují tanec a tak je nakonec vždycky nějak odpuštěno.

Let´s Dance All in vypráví o tom, jak nějaký kluk chce tančit v Hollywoodu. Opustí tedy svoje rodné floridské velkoměsto a vyrazí do Kalifornie. Tam potká jiné nabuzené tanečníky a nějak se začne s některými přátelit, s jinými nikoliv, potká tanečnice a všichni melou strašlivé věci, z nichž se každému soudnému divákovi otevírá kudla v kapse. Pokud žádnou nemá, chce se dotyčnému řvát vzteky, protože zápletku tohoto filmu vytvořil pravděpodobně nějaký perverzní zvrhlík.

zdroj: Bontonfilm

Televizní soutěž a vítězství je hlavní cíl. Takže se tančí na příšernou hudbu a kamera to snímá jako by před námi vrávoral opilý Šmokův balet v dobách největšího dna, když se chystal  na vystoupení do Televarieté. Jenže tohle se nikdy naštěstí nestalo. Naopak film Let´s dance All In je krutou skutečností.

Mezičas jednotlivých nudných vystoupení vyplňují ony dialogy, v nichž se zrcadlí nejtupější zápletka všech dob, oproti níž je seriálová Ulice oscarovým masjtrštykem. Takže tak. Hledáte-li však relax bez sebemenšího náznaku mozkové činnosti, pak se ničeho nebojte.

Hodnocení: 30 %

Zdroje: Vlastní

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.