John Wick má konkurenci: Theron rozdává v Atomic Blonde jednu ránu za druhou

1. 6. 2017 - 12:39 | Novinky | Adam Homola

John Wick má konkurenci: Theron rozdává v Atomic Blonde jednu ránu za druhou zdroj: tisková zpráva

Charlize Theron má v posledních letech čuch na dobré projekty. V Šíleném Maxovi válela jako Furiosa, v Rychle a zběsile 8 všem vyhrožovala jako Cypher a v Prometheovi byla její Meredith Vickers jednou z mála světlých chvilek celého filmu. A zdá se, že v novince Atomic Blonde má nakročeno k další zajímavé a potenciálně ikonické roli. Její postava Lorraine Broughton vám to dokáže v nově vydaném klipu, kde uvidíte nejspíš celou akční scénu bez přerušení.

Takhle stylizovaná násilná akce na trhu chybí a Keanu Reeves skrze Johna Wicka (zapomínat nesmíme ani na Liama Neesona a jeho 96 hodin) dokázal, že poptávka by byla. A tak se pomalu vytváří nabídka. John Wick 3 by se mohl začít připravovat relativně brzy, ale Atomic Blonde dostaneme už za pár měsíců.

Film půjde do českých kin po názvem Atomic Blonde: Bez lítosti 3. srpna a v přiloženém videu se můžete podívat na to, co vás čeká a nemine. Zatímco se John Wick pořád tváří víceméně uhlazeně a tak nějak „americky“, Atomic Blonde působí podstatně špinavěji a možná i trochu drsněji. Možná za to může částečně zasazení do Evropy za studené války, možná Charlize, každopádně na nějakou ohleduplnost tu zřetel brát nebude.

zdroj: YouTube.com

Lorraine Broughton se v klipu musí dostat z prekérní situace, kdy stojí proti výrazné přesile. Jenže stačí jen kreativní použití lana, okolního prostředí a předmětů a je vymalováno. Režii má na svědomí David Leith, který produkoval oba Johny Wicky a chystá se na režii druhého Deadpoola.

Po boku Charlize Theron se v Atomic Blonde objeví ještě James McAvoy (X-Men: Apokalypsa, Rozpolcený), Sofia Boutella (Kingsman: Tajná služba, Mumie), nebo třeba John Goodman (Argo, Kong: Ostrov lebek, Big Lebowski).

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.