Jason Statham se v The Meg střetne s gigantickým žralokem

10. 4. 2018 - 10:46 | Trailery | Adam Homola

Jason Statham se v The Meg střetne s gigantickým žralokem zdroj: tisková zpráva

Jason Statham buší v Hollywoodu nepřátele už pěknou řádku let, ale doposud proti němu stáli lidští protivníci. To se teď změní, neboť hlavním nepřítelem v novém filmu The Meg je obrovský žralok.

Megalodon je opravdu gigantický, ale Statham má na své straně svaly, důvtip i techniku. A partu zajímavých herců. K ruce mu totiž bude například Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis, Li Bingbing, nebo třeba Jessica McNamee.

Trailer na The Meg navíc ze začátku nevypadá vůbec špatně, ale po chvíli se věci rozjedou a je vidět, že tady opravdu žádný perfektní spektákl plný špičkových věcí asi nedostaneme. Zdá se, že The Meg míří maximálně tak na pozici „lepšího béčka“, ale těžko říct, jestli se vyškrábe alespoň tam.

zdroj: Archiv

Stejně jako Statham se pořád ne, a ne vyškrábat do áčkové ligy, i když v akčních blbinách se mu daří docela dobře a díky sérii Rychle a zběsile si teď přijde i na lepší peníze a nabídky. Alespoň se film nebere zase tak vážně a v lepším případě by mohlo jít o hezký hloupý akční výplach.

Podobně jako v případě nadcházejícího Rampage, kde jde taky svalnatý hrdina proti monstrům, jenže Rampage přeci jen vypadá o třídu lépe a zřejmě si sáhne i na větší peníz než The Meg. Jak dopadne Rampage uvidíme už za pár týdnů, jak na tom bude The Meg se dozvíme až v srpnu.

The Meg zdroj: tisková zpráva

The Meg zdroj: tisková zpráva

Zdroje: Warner Bros Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.