Chipmunkům se trochu podobáme, přiznávaji dabérky veverek.

25. 12. 2009 - 15:30 | Téma | red

Chipmunkům se trochu podobáme, přiznávaji dabérky veverek. zdroj: tisková zpráva

V roce 2007 se kreslená komedie Alvin a Chipmunkové stala filmovým trhákem. V jejim pokračování, který dnes vstoupil do českých kin se populární bratři Chipmunkové setkávají se skupinou zpívajících veveřic. Dvě z nich v původní verzi filmu namluvily herečky Amy Poehlerová a Christina Applegateová. Vypadáme, říkají v rozhovoru s agenturou Reuters, jako bychom měly trochu genů Chipmunků v sobě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Christina Applegateová, která ve filmu namluvila leadera kapely, veveřici Brittany, je prý stejně jako ona vůdčí osobností. Amy Poehlerová chce být podobně jako její veverčí alter ego Eleanor hvězdou a nerada nosí boty s vysokými podpatky. "A obě spíme celou zimu," dodala Poehlerová. Herečky si však role vybrat nemohly, vše již měly autoři naplanovane.

Komiksový fenomén mnoha generací se na filmových plátnech poprvé představil v roce 2007. Ústřední hrdinové komiksového fenoménu, kteří se na filmových plátnech poprve představili v roce 2007, však fungují jako "demoliční četa" hudebního skladatele Davea Sevilleho už přes padesát let.

Postavičky Chipmunků vždycky byly kolem, říká Poehlerová. "Spojujete si je s mnoha skvělými vzpomínkami. S vánočními vzpomínkami." Jejich pištivé hlasy prý děti okamžitě přitahují.

Hlasy hereček byly nahrány postaru - zpomalením záznamu na poloviční rychlost a následným přehráním běžnou rychlostí, aby filmaři dosáhli požadované výšky. Poehlerová přiznává, že když se zrychlí její smích, zní jako veverčí smích.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.