Bitevní loď

12. 4. 2012 - 19:14 | Téma | red

Bitevní loď zdroj: tisková zpráva

Bitva o Zemi začne na vodě. Hopper (Taylor Kitsch) nikdy nechtěl sloužit u válečného námořnictva jako jeho starší bratr. Kvůli velkému průšvihu ale musel. Nechtělo se mu ani požádat o ruku své holky (Brooklyn Decker) jejího otce (Liam Neeson), shodou nešťastných náhod svého nejvyššího velitele. Bude muset. Nikdy také nechtěl bojovat proti mimozemské invazi. I k tomu ho okolnosti donutí. Pokud ne, všichni končíme. Peter Berg, režisér akční komedie Hancock a thrilleru Království, na Zemi přivedl další nepřátelsky naladěné mimozemšťany.

S nimi si to na férovku rozdají stateční námořníci, v jejichž řadách najdete i sličnou dělostřelkyni Raikesovou, v „civilu“ popovou hvězdu Rihannu. Všichni se stali obětmi ambiciózního vědeckého experimentu, jehož cílem bylo nalezení inteligentního života kdekoli ve vesmíru. Vysílaný signál skutečně na jedné planetě zachytili a vyslali několik průzkumných lodí, které měly zjistit, odkud se to ozývá a jak to tam vypadá.

Mimozemšťané přistáli na moři poblíž Havajských ostrovů, uprostřed probíhajícího mezinárodního námořního cvičení, které si interpretovali po svém a začali se bránit. Kolem své flotily a na části pobřeží utvořili neprodyšný ochranný štít, pod kterým s nimi uvízlo i několik bitevníků (včetně toho, na kterém slouží Hopper) a také Hopperova přítelkyně, která byla zrovna na treku po havajských kopcích, poblíž vysílače výše uvedeného signálu.

Hopper má tedy pořádný důvod pustit se do boje. Přestřelka do posledního náboje mezi „našimi“ a mimozemskými bitevníky bude mít stejné grády jako pošťuchování Autobotů a Decepticonů v Transformers.

Bitevní loď zdroj: tisková zpráva

I proto, že jako producent je pod Bitevní lodí podepsána herní společnost Hasbro, z jejíž dílny velmi úspěšní roboti vzešli. Režisér Peter Berg slibuje, že i Bitevní loď bude velkolepá akční podívaná plná úžasných trikových scén, ale také humoru, v čemž hrají prim Taylor Kitsch a Rihanna, kteří rozhodně nepředstavují normální disciplinované námořníky. „Oba hrajeme potížisty. I když to byla moje první role, neměla jsem s tím problém, protože i já jsem docela rebelka. Ale tak velká jako je Raikesová snad přece jen ne,“ říká Rihanna.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.